Category Archives: None

Sibuk

“Arghhhh..mana gambor2 saya yang lain, cepat upload”

Sudah 6 hari berlalu tapi saya masih tak dapat mencoretkan kemerapuan saya diblog kesayangan saya ini, huhu. Sebabnya saya agak busy dengan persiapan untuk latihan MBFPC yang akan diadakan minggu hadapan di Jerantut, Pahang. Sekian laporan dari saya untuk setakat ini.

Posted via Blogaway

Screen lock

Sudah 27 random sms yang telah dihantar oleh azri as at to date (siap kira tu, hehe!), saya amik keputusan untuk set screen lock pada hp saya, sekian.

**Lecehla skit nak bukak phone jap2 nak taip pw..huhu

Posted via Blogaway

Barang2 Cenderahati BF

Pada saya masih ada terdapat barang2 cenderahati Breastfeeding seperti pelekat kereta MBFPC, pelekat Kereta Titisan Emas. Pada yang berminat untuk membantu bagi menambah tabung persatuan kami dengan pembelian sticker ini sekaligus  mempromosikan Penyusuan dimana2 secara tidak langsung. 😉 boleh email saya di hayatiehashim@yahoo.com

**Saya masih ada satu lagi extra BF Media Keeper yang saya beli online di ILCA,US. So siapa yang nak boleh email saya sekali.

Posted via Blogaway

Kursus, jaki & tol ;)

Masuk kali ke5 sudah saya berkursus dan kursus kali ini ada yang terakhir. Boss kata sudah complete, yeay! Takda apa nak update selain daripada boring tak dapat nak perah otak nak cari idea nak update entri merapu diblog selama 2hari, hehe!

Oh saya jaki dengan result test untuk salah satu kursus2 lepas yang telah saya pergi. Giler kentang kali ini dapat full mark lak tu. Sepanjang riwayat saya buat test peksa ker hape tak pernah full mark pun, kali ini dalam sejarah tu…hahaha mahap lah diatas kehoveran acik ni yer.. hadoi tapi yang lain2 tu pun leh tahan gak maklum lah kontraktor sejati la tu..hihi

**kali ini ke Shah Alam tak tempuh jem lagi sebab saya ikut highway baru SKVE dari cyberjaya tu. Dia keluar selepas tol batu 3 tu. Tapi kos tol beza 90 sen je. Tiga tol juga kena tempuh, Kajang SILK 1.00+ SKVE1.90+ PLUS2.00. Kalau saya ikut hala ke Pj tapi cross ke NPE pun sama 3 tol juga, Grand saga 90sen+NPE 1st tol 1.00+NPE 2nd tol 1.00+tol batu 3 1.10..hui masak klu hari2 gi keje Kajang-Shah Alam. Yang paling murah kalau masuk federal je, dua tol je kena, RM2.. tapi tak tahan lah sebelum subuh nak kena keluar…huhu

Posted via Blogaway

Pelekat kereta Titisan Emas

Pelekat kereta untuk kumpulan Titisan Emas sudah pun siap. Bagi yang berminat untuk mendapatkan sticker ini boleh e-mail saya hayatiehashim@yahoo.com. Harga untuk sekeping pelekat adalah RM5 sahaja 😉

Posted via Blogaway

Posted via Blogaway

Kursus PKK lagi..

Mode boring tak tahu nak buat apa…oops saya kursus dengan boss sekali…huhu

* Best pula main edit2 gambar dalam GNote ni..hehe

Posted via Blogaway

Testing lagi..hihi

Hoho tak jaki lagi jaki acik ni rupanya dengan gadjet baru ni..

Testing tepek gambar sat..

Bukan apa saje nak mengetest Blogger Apps yang baru saya dowload ni. Kalau apps yang sebelum ni hanya boleh post text sahaja, hat yang gambar takleh.

Sekian,

Sent from mobile android