Category Archives: Letgo

For Sale: New Samsung Galaxy Note II Pink Leopard Flip Case


For Samsung Galaxy Note II
Leopard Prints
Available in 3 color (Pink, brown & white leopard)
Outer velvet
RM35 each (add RM6 Poslaju)

Email me at hayatiehashim@yahoo.com if interested 😉

posted from Bloggeroid

Advertisements

To Letgo: New Samsung Galaxy Note Pink Flip Cover


New Samsung Galaxy Note (Note1) Pink
Flip Cover Casing
2 Cars slot inside
Magnetic strap
Color: Pink
Price: RM30 (add RM6 for Poslaju Shipping)

Email me at hayatiehashim@yahoo.com if interested 😉

posted from Bloggeroid

Clearance Cloth Pad Pantyliner: Free shipping

Nak habiskan stok CP yang tinggal. Penghantaran percuma (POSLAJU) dengan pembelian minimum 2 keping CP liner.

Designer Cotton range: RM12 each
Local Cotton range: RM10 each
Rujuk kod dalam gambar untuk corak yang tinggal atau boleh ke laman web lalilo.com.my (kalau tak clear)

Tawaran sehingga akhir tahun ini 😉

Posted from Samsung Galaxy Note

To Letgo: BF Media Keeper

Kemas2 terjumpa pula saki baki WBW souvenir set yang saya saya order dari ILCA dulu. Ada 2pc lagi. Boleh muat HP Blackberry. Samsung S3 ke atas rasanya tak muat kot. Atau boleh buat tempat letak kad etc.

RM20 each
Pos: RM4.50 (Sampul pos ekspress besar)
Berminat e-mail ke hayatiehashim@yahoo.com

Posted from Samsung Galaxy Note

To letgo: New Samsung Galaxy Note 360° tab casing

New Samsung Galaxy Note 360° tab casing
White Color
RM35

Posted from Samsung Galaxy Note

To letgo: Screen Protector Samsung Galaxy S3& Galaxy Note

New Screen Protector for Samsung Galaxy S3 & Galaxy Note.
Matte surface
RM8 each

Posted from Samsung Galaxy Note

To letgo: Samsung Galaxy S3 Pink Flip cover&pouch

New Samsung Galaxy S3 Pink  Flip cover & pouch
Left (with strap) RM 25
Right (holes) RM20

Posted from Samsung Galaxy Note

To letgo: New Samsung Galaxy S3 Leather Case

New Samsung Leather Case
RM40 each
White (inside beige)..Red (inside pink)

Interested please e-mail or comment below with your e-mail add 😉 …

Posted from Samsung Galaxy Note

Letgo: Flip Training Pants

Saya nak letgo yang saya beli beberapa bulan yang lepas. Alasan nak pakai untuk azri supaya kurang skit nak guna dispo tapi sampai2 tengok tak muat lansung. Walaupun dalam description tulis boleh sampai 50lbs atau lebih kurang 22kg, tapi haremmm tak muat juga. Nak pas ke izzet pula, dia dah banyak CD poket yang baru saya beli dan memang nak convert to cash je barang-barang yang tak guna.

Saya beli ni RM98 not including pos. Saya nak letgo RM90 termasuk POSLAJU postage.. 🙂 berminat boleh e-mail saya hayatiehashim@yahoo.com. Detail description seperti dibawah:

Flip Trainer (Twilight)New & UnwashedSet: 1 training pant+ 5 Organic cotton padsOne size (20-50lbs)~18M-4TMore info: http://www.flipdiapers.com/fliptrainerintro.php

For sale: Apron kanak-kanak 3

Saya buat lagi apron kanak-kanak, Kali ini saya buat untuk corak boy pula. Sengaja saya beli lebih kain Polyester di Daiso tempohari. Kain Polyester ini bercorak animal zoo.
Untuk bahagian dalamnya saya padankan dengan lebihan kain English Cotton Polkadot saya.
 Model paksa-rela..Peace y’all!

 Bahagian tepi dan belakang. 

Ada yang berminat? RM25 sahaja. Uttuk postage, tambah RM4.50 untuk sampul pos ekspress yang besar, Jika berminat boleh e-mail saya di hayatiehashim@yahoo.com Cepat2, ada one piece sahaja ni 🙂