Category Archives: Award

Award..

Dapat award yang bertajuk ‘ I love your Blog’ dari luvhaziq. Ni dia dah takde kerja la tu, hihi!Anyway, mekaceh lah. Ku selalu nampak award ni juga kat blog2 orang (dalam hati bila la orang nak passed away kat ku pula yer, hihi). Dengan ini ku nak menyerahkan pula kepada rakan-rakan bloggers ku yang blum tersenarai di blog luvhaziq iaitu : amyatie@THU, maryaaa, luvhaziq(kira mu dapat balik juga la ni,hihi) Lin, Lis, Fiza, As, Ibuarifa, Asmaaa, ila, My_Aqeelah, Ummiaqeef, herni, e-caR dan lain-lain. Walau kalian telah menerima award ini. Terimalah lagi ikhlas dari ku pula..huhu!

Award..

Dapat award ‘Mum of the Year’ dari fiza. Toceh!kalau ada award lagi, huluq-huluq la lagi..ekekeke. Dengan ini ku nak menurunkan award juga kepada nama yang belum tersenarai di blog amyatie. Hmm saper, suma die dah sapu bersih ni, hihi!. Okey kepada asmaa, ummiaqeef, ibuarifa(dah dpt juga kan), qasehadam, azma43 dan semua lahh yang tersenarai di ‘followers’ ku itu..hihi!

a BIG Thanks…

Dapat award lagi dari ibuarifa, mekacih yer! Ni leh kira award juga kah, kui kui kuih! ku ku malu. Siapalah diriku ini! Hamba budak baru belajar juga! Anyway, i’m glad if my stories can inspire some peoples juga pehh pasannn, hihi. Ku memang betul-betul determine to give only my milk to Azri in any means… Walaupun secara ‘expressing’ sahaja tanpa breastfeeding, through any hardships as a exclusive pumpers, i will strecth it to the maximaaa! So guys, lets support each other! Susu Ibu rocksss! šŸ™‚

First Award…

The rules:
*Place the award logo on your blog.
*Nominate 10 other blogs which show ā€œAttitude and/or Gratitudeā€
*Link to the nominees on your blog post.
*Comment on their blog that you have nominated them.
*Share the love and link to the person who nominated you.

Ni first award ku dari maryaaa, thanks maryaaa, rakan cops SI yang pertama ku kenal. Itu pun sebab ku beli cooler darinya. Setelah lebih kurang 4 bulan ku berblogelss..hihi. Selama ni ku tengok je macam-macam award dari blog orang lain. Kira kembang hidung jugalah.

Fuh kena nominate 10 blog lagi kah, tak dapekk arr den nak nolong eh!. Dengan ini ku nak turun temurun kan award ni ke amyatie (die mmg dah dinominate pon dari maryaaa) sebab ini adalah kembar tak seiras ku..hihi, Ibu_arifa , Asmaa, fiza, as, ila, shinta_mum, qaseh adam, ummiaqeef