About

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.

7 thoughts on “About

  1. pejah fae says:

    salam
    pejah minta izin letak link blog ini kat blog pejah ye…sbg rujukan semua
    terima kasih

  2. Fairuz Nuraini says:

    salam..

    sy sgt kagum dgn usaha xpressing bfeed saudari.
    rasa sgt2 termotivated bile baca blog nih…
    syukur dipertemukan dgn blog nih..
    stakat ni sy mengepam 4 kali sehari..
    rasanya berminat utk cube mengepam kul 12.30 am dan 4am….harap2 diberi kekuatan utk mencuba dan menghasilkan ebm banyak macam saudari…stakat nih, anak sy berusia 8 bulan…dan masih 100% susu ibu, tak campur susu formula. hasrat sy utk ikut jejak langkah saudari. sy yakin, ebm sy akan slowly increase apabila sy kerap mengepam. harap2, Allah perkenankan doa sy untuk menyusukan Aqil sehingga usianya 2 tahun. Amin.

  3. z says:

    salam sy berminat nak tahu cara nak hubungi hkl utk rawatan laser. sy terkena air panas. harap puan dpt bantu. sy pergi ke swasta tetapi terlalu mahal.

  4. banajah says:

    assalamualaykum.kak,mcm mana nak contact akk?saya nak tny ttg birthmark anak akk sbb baby saya pon mhadapi masalah yg sama..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: