Welcome back Mr Asus

Akhirnya setelah 6 bulan notebook kesayangan ni tersadai kerana keyboardnya rosak. Yang tercabut-tercabut gara2 dikopes oleh izzet. Ada banyak button yang jammed. Button Enter pun jam juga. Sah2 asyik kena tepuk je dengan izzet, huhu!
Masa cuti sekolah ritu hantar gi encik husby bawa repair kat Lowyat. Kena tukar keyboard baru terus RM130. Weekend ni baru je collet notebook ni. Excited menunggu Encik Asus ni pulang ke gagang. Banyak dah jasa dah kenangan notebook ni telah memberi khidmat selama hampir 2 tahun.
Asus Eee PC Seashell Series
Yeayyy, dah revamp!! Dah belikan baju baru gak yang matchy-matchy untuk encik notebook ni..baru lah semangat! Tenkiu too encik husby tolong hantar repair. Siapa lagi kan…huhu!
#Pertama kalinya compose entri dari encik notebook, puas dapat menaip dikeyboard baru yang sedap dan ‘garing’ je rasanya, haha!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: