Tribal oh Tribal!

Saya macam dah suka shawl2 dari Sugarscarf. Masuk ni dah kali kedua saya beli shawl online kat sini. Asyik duk tengok orang pakai corak tribal sana sini..teringin gak nak cuba..huhu.


Kebetulan Sugarscarf keluar koleksi shawl Jazreen corak baru2. Tak tahu nak pilih antara dua ni. Ikut hati tamak nak je dua2..huhu takpa rilek2. Nanti keluar baru lagi nak juga. Last2 saya pilih corak kiri tu.


Tadaaaa..dapat je terus rasmi. Tak sia2 pilih corak tribal yg gelap skit tu. Saya sukeee!.


Melaram pakai gi melawat kawan yang baru dapat baby..hehe

#Jarang dah pakai tudung awning kalau jenjalan sekarang ni. Pakai tudung awning time nak gi amik anak sekolah dan gi pasar je..huhu.

posted from Bloggeroid

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: