Cuti Sekolah: Legoland?

Yeayyy cuti sekolah dah bermula..amboi mak yang excited. Sebab boleh bangun lambat2 masa cuti ni..hehe. cuti sekolah dah mula mesti semua tempat percutian ramai kan.

Kitorang pun takda plan pun nak kemana cuti sekolah ni. Biasa kalau nak kemana2 tu memang adhoc and on the spot je. Ikutlah waktu encik suami free bila.


Saya masih simpan lagi promosi Free entrance ke Legoland untuk kanak3 umur 3-11tahun masa beli susu segar hujung tahun lepas. Tempoh masuk percuma sampai 31 mac ini sahaja. Harap2 dapatlah pergi sebelum offer habiskan..huhu.

Sekarang dah jarang nampak offer free entrance ke Legoland lagi..kalau ada pun diskaun 35% etc dan kena berbelanja minimum eg Rm100 etc dulu kat tempat tu. Yang ni beli susu segar dan gunting kupon kat belakang kotak susu segar je..kalau ada 5 orang anak bawah 11 tahun. Beli 5 kotak susu segar, lima2 masuk free..hehe. Pastu tempoh sahlakunya lama lak tu lebih kurang 4 bulan juga.

Ada sesiapa yang dah pernah pergi ke Legoland guna kupon ini tak? Ikut TnC free entrance with full paid adult ticket yang dibeli dikaunter pada hari yang sama sahaja. Tak boleh combine dengan online ticket, pre-purchase, group purchase dan lain lain promosi. Fuh time cuti ni mesti kena beratur panjangkan..

Ikut review ada yang kata best, ada yang kata tak best, ada yang kata panas terik lah…

posted from Bloggeroid

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: