Gadjet: Cutting board


Apa yang jaki sangat dengan cutting board ni? Hehe. Sebab dia ada handle kiri kanan yang boleh diselaraskan mengikut kelebaran sinki. Tujuan untuk memudahkan kerja2 menyiang benda2 basah seperti ikan, sotong ke, buah etc. Saya suka..tak perlu nak alas kain, dulang ke kalau nak memotong sbb taknak airnya meleleh..

Tapi janganlah buat ketuk ayam atas ni bengkok lah handle tu..huhu. Saya jumpa kat Carefour kebetulan nak ganti cutting board lama yg dah nak terbelah dua dek kerana aktiviti tetak menetak yang terlampau..haha

#1st time tengok..hehe

posted from Bloggeroid

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: