Gajet: Samsung Galaxy Camera

Dulu musim berangan kamera Nikon pink tu..
Hah kali ada yang canggih skit..snap2 boleh terus post kat laman sosial bagai tu. Takyah dok transfer2..


Samsung Galaxy Camera. Mula2 tu teruja juga..tapi laa ni sejak dah ada En Note keterujaan makin kurang..hehe. Bagi acik yang selalu serabut bagai dengan anak2 dan kelengkapan yang lain, cukuplah snap2 guna henpon je.

Ditambah lagi dengan software2 photo editor skang boleh buat imej gambar tu jadi macam2 kejap vintage la kejap retro la..kejap cam ala2 kamera mahal..haha yeke?

posted from Bloggeroid

2 thoughts on “Gajet: Samsung Galaxy Camera

  1. betul ckp ko..skrg apps tuk sematphone pun mcm2 ade huhu..samsung galaxy camera ni pun bukan bleh wat call kan just leh berlaman sosial je..tp harga sama ngan sebijik DSLR baik beli DSLR terus huhu tapi besor dan leceh nak bawak ke sana kemari..aku pun dah jarang guna DSLR hahahaha kecuali dtg mood nak 'menembak' mmg guna tp dok terperuk jelah gambo dlm camera sbb leceh nk kena transfer nk edit kasi kecik kan skit..dhlah PC aku dah xberapa betul ssh nak transfer gambo.

  2. Hayatie says:

    Cpn: betul tu..besar, nak transfer, nk kena resize..tu yg acik lomah tu..huhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: