Ahmad izzet Ozil


Dah 1 tahun 10 bulan ini izzet dah pandai:

Cakap:
1. Abah
2. Aboo-(ibu) takleh sebut I lagi hehe
3. Nak/nanak-(taknak)
4. Air
5. One, shuu, shii, foh, fai, shix, nain, ten
6. boboiboy-kalau tgok boboiboy
7. Apin-apin-kalau tengok Upin Ipin
8. Yehh manangg-(menang)kalau main game.

https://www.youtube.com/watch?v=be1Fv167z7o&feature=youtube_gdata_player

Dah pandai main puzzle dalam note..

Lagi 2 bulan izzet genap 2 tahun. Dua tahun juga dia menyusu secara terus dengan saya dan masih lagi menyusu takda tanda2 nak berhenti pun..huhu.

Tak pernah guna puting so even now kalau nak minun pun dia prefer minum cawan, straw, sippy cup sahaja.

Tak macam abang, rasa dah masuk sekolah ni kot baru dia lupa terus botol susu. Kalau tak, minum susu kotak pun nak masuk potong hisap pakai puting..sebab dulu dia minum EBM kan..

#Cepat masa berlalu#

posted from Bloggeroid

2 thoughts on “Ahmad izzet Ozil

  1. besar dah izzet dok cenggitu lagi huhu..Qaseh lak masih guna botol susu nk minum air tp minggu lepas dia balik sekolah meraung2 nangis rupanya dia nak bawak balik botol air kawan dia..berkenan sangat sebab gambar barbie kesukaaan dia..walhal aku de je beli bersepah2 botol air yg serupa dia je tak berapa nak guna huhu

  2. Hayatie says:

    Cpn: budak2 ni..klu hat org punye..nak macam tak pernah ada..huh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: