To sync or not to sync?

Masa mula2 pakai Note lama, bila dia kata Sync je saya yes. Masa tu tak paham sangat kejadahnya..sudahnya hp sy floaded dengan segala contacts dari FB, email etc. Kalau nak scroll contact segala friends yang kita x kenal pun appear. Pastu dalam calendar tiap column penuh dgn birthday reminder lah event reminder lah. Segala datuk nenek dia sync. Mula2 rimas tapi lama2 mata pun dah imune..


Bila tukar note 11, lesson learned! Never sync anything especially dengan Facebook. Barulah aman permandangan…haha


Note lama secara rasminya menjadi milik azri. Dulu dia sibuk kata nak Galaxy Note macam ibu. Saya kata kan dah ada Galaxy Tab, dia jawab alaa besar lah gtab tu. Demand bebudak sekarang eh, adeh!

posted from Bloggeroid

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: