Giler free gift

Dulu (masa duduk rumah mak) saya tak heran pun pinggan cawan hadiah ni. Malah bila mak saya beli barang2 yang dapat hadiah pinggan mangkuk bagai saya siap kata apesal la mak suka beli bukannya ada kualiti pun skit hari retak sana sini..

Tapi bila dah mula duduk sendiri saya pula yang mengikut jejak langkah dia..kih kih. Bukan ape sebabnya bila duduk sendiri banyak bekas2 yang saya takda. Jadi alang2 beli barang2 tu baik saya beli yang ada hadiah sekali.


Selalunya untuk hadiah mug ke atau yang besar mesti kita kena beli 2-3 sekaligus utk dptkan sebiji cawan atau mangkuk. Tapi haritu saya nampak Promo Lexus, Munchys beli sepaket dapat mug sebiji. Saya pun borong 4 peket terus dah alang2..lagipun memang biskut favourite anak2. Sepeket pun baru RM4 lebih.. so dptlah 4 biji mug yang comel2 ni. Bayangkan sy amik 10peket tadi..hehe. ala biskut lexus ni satu hari je dah habis sepeket dikerjakan anak2..huhu

Yang cawan Boboi Boy tu saya beli ubat gigi Colgate. Kena beli dua kotak ubat gigi baru dpt sebiji mug..see. kalau nak kumpul semua corak yang ada..saya kena borong 6 kotak ubat gigi..maknanya setahun takyah beli ubat gigi dah pastu..ha ha ha


Yang Simplot ni pun best gak, beli satu dapat hadiah satu. Saya beli kentang Simplot dapat free container besar ni. Boleh masuk microwave juga. So memandangkan takda bekas plastik besar..saya beli 2 bungkus terus kentang ni. Azri memang giler kentang..h3he.

Free gift2 yang banyak dapat eco bag, hand towel..benda2 kecik yang depa siap2 taruk kat dalam.

posted from Bloggeroid

One thought on “Giler free gift

  1. Fiza Rahman says:

    Brg free gift, sapa tak suka. Cute lah mug tu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: