Burger Bakar

Fenomena burger bakar. Banyak kali nampak kawan2 post pasal burger ni kat FB buat saya tertarik merasa juga.

Saya pun gugel lah burger bakar yang ada di Batu Pahat ni. Terjumpalah RBB-Rawang Burger Bakar cawangan Batu Pahat. Famous dah rupanya bila dan ratus ribu Like di official.page mereka. Kat Batu Pahat pun dah sampai RBB ni.

Terletak di jalan Rahmat dekat BP Walk berhadapan dengan Guardian. Ada saya baca kat blog orang, tak sampai pukul 9 dah habis, kena beratur lah. Encik suami pergi belikan, tak kena beratur pun tapi kena tunggu setengah jam. Agaknya nak masak daging tu lambat kot almaklumlah tebal NM..huhu


Dah dua kali saya beli. Saje nak cuba..dari beli burger McD? Walaupun burger McD pun lagi murah kot dari burger bakar ni..hehe!

Saya dah cuba Hot Shot dan Double Riang. Teringin nak KLCC tapi tak terabis. Maklumlah encik suami tak makan minyak skang ni, nak bina otot..huhu!

posted from Bloggeroid

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: