Selamat Ulang tahun kelahiran buat Mr. Hubby

Hari ini 17 Januari adalah hari ulangtahun kelahiran encik hubby yang ke 33 tahun sudah. Birthday gift seminggu awal dah saya beri..tak sabar punya pasal..heheh


12 potongan kek SR pelbagai perisa. Kali ni terasa nak buat gini instead beli satu biji kek. Beza harga lebih kurang je dengan sebiji kek.

Konon lah nak rasa macam2 perisa kek SR yang saya tak pernah rasa pun. Sekali baru makan setengah potong pun dah muak.. terbayang dah bahagian2 lain yg bakal diaqiqahkan kan..walaupun tak sempat nak merasa..

Semoga encik suami dapat mencapai apa yang dihajati untuk tahun ini:

#rumah baru
#body baru
#projek baru
#kereta baru- eh ni kena postpone dulu.huhu

Dan setiasa dibawah lindungan dan rahmat Allah S.W.T selalu. Semoga kami di kurniakan kebahagian rumahtangga yang berkekalan, amin!

posted from Bloggeroid

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: