Cuti sakit


Hari ini dah hari ke2 azri tak sekolah. Dia batuk dan selsema sejak dari jumaaat yang lepas. Semalam saya call teachernya bagitahu yang azri tak datang sekolah. Teacher kata ramai gak budak yang tak datang sekolah semalam.

Masuk hari ini nampak macam dah reda. Tinggal selsema dan batuk skit2. Menjelang petang nampak macam dah kering.

Lama juga dia tak kena ni dari sebelum rayalah juga. Seminggu sekolah terus demam. Terkejut badan dia dengan percampuran virus.dari budak2 yang lain agaknya, hehe.

Yang tak bestnya..adik dia pun mesti jangkit sekali, huhu! Maknya pun dah rasa perit tekak dan mula rasa letih satu badan.

Esok rabu tengah pikir2 nak cuti lagi ke atau nak gi sekolah. Mak dia pulak yang rasa sayang sebab tak sekolah…huhu!

posted from Bloggeroid

2 thoughts on “Cuti sakit

  1. Ibu Lala says:

    betul tu. darjah berapa ni. anak anak ai pun tak pi sklh since monday hr tu sbb sakit mata. dah la darjh 1 ada exam minggu ni. kite pulak rs syg klw anak2 x sklh kan..salam kenal. jom singgah dan komen diblog saya.

  2. Hayatie says:

    Ibu lala: baru tadika je..tq sbb sudi.singgah blog sy…salam perkenalan😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: