Hari pertama di tadika

Hari ini hari pertama azri bersekolah. Seawal 6 pagi saya dah buat breakfast. Siapkan air panas mandi. Pukul 6.45am adegan drama dah bermula..

Taknak mandi lah..taknak pergi sekolah lah..taknak pakai baju sekolah lah..grrrr! Dia bengang sebab tengah syok2 tidur kejutkan..huhu. Biasa bangun lambat kan sebelum ni..


Kelengkapan semua saya dah siapkan semalam


Masa sampai ok tak nangis terus main2 toys yang ada kat situ. Walau ada budak2 lain dah melalak2 sebab nak kena tinggalkan.

Azri kitorang tinggalkan senyap2 je. Tapi bila sampai kereta terdengar gak suara dia nangis. Dalam pukul 10 lebih saya call teacher untuk tanya keadaannya. Teacher dah ok tengah main-main..


Habis waktu sekolah tengok dia series je. Muka ketat. Saya tak tanya apa2..saje nak tunggu dia cakap. Tengah2 pakai kasut dia cakap ‘seronok sekolah ibu, seronok!’ tapi nadanya macam marah..hahahah!

posted from Bloggeroid

2 thoughts on “Hari pertama di tadika

  1. Fiza Rahman says:

    Series jer muka Azri ☺☺

  2. Hayatie says:

    Fiza: tgh ketat..pasal kena tinggal tadi..hihi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: