Buku: Biografi Syed Mohktar Albukhary

Saya belikan untuk encik suami terchenta… ;P (tak tahu lah bila masa dia nak baca..hehe)
Saya pun tak baca habis sangat..baca lompat2 ikut chapter mana yang suka.

Syed Mokhtar ni rupanya tak sekolah abis sampai tingkatan 5 pun. Plak tu dia tolong support adik2nya belajar sampai Universiti luar negara.

Ada gambar2 ofis pertama dia yang masih dikekalkan design yang lama.  Ada gambar Lori angkut beras pertama yg dia beli, kereta Merc lama. Overall tak banyak sangat gambar2 dalam biografi ni. Patut banyakkan gambar lagi barulah bacaan tu ada feel skit bila kita membayangkan..heheh

Syed Bukhari jadi jutawan masa umurnya 30tahun. Dia bermula dengan perniagaan beras di Kedah. Tak habis baca lagi ni..😉

Semoga dapat memberi kepada encik suami didalam bisnesnya😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: