Perancang Kehamilan: Suntikan Depo Provera

Kita paste dulu info mengenai Depo Provera.

Oh i heart Galaxy Note, selama 2 bulan disini barulah saya make full use HP saya ni. Laptop langsung saya tak guna dah. Lagipun tak sempat sebenarnya. Kalau on lappy kelaut lah saya berlayar tak ingat jam. Kalau kat Note ni dia jadi kejap pasal rasa tak puas kan..kih kih!

P/S: Oops artikel tu tak ikut urutan pula lepas published..

Posted from Samsung Galaxy Note






2 thoughts on “Perancang Kehamilan: Suntikan Depo Provera

  1. nsahs7 says:

    Salam, kak yatie ada experience guna depo ni ke?

  2. nsahs7 says:

    Salam, kak yatie ada experience guna depo ni ke?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: