Nur Satay: Tempahan is ‘Overwhelming’

 Wahh, akak tak memang tangan mencucuk satay dengan tempahan yang masuk sejak saya promote secara online nih. Ada yang terpaksa saya tolak kerana kebanyak tarikh yang diminta sudah pun penuh. Sejujurnya memang kudrat kami berdua sahaja yang membuat satay ini. Dari minggu lepas dan sepanjang minggu ini ramai sungguh yang buat open house dan open office nih.

Bayangkan ada yang tempah untuk 3000 cucuk, 5000 cucuk untuk hari yang sama, pheww! Sayang sangat terpaksa saya tolak kerana sekarang ini pun kami terkial-kial menyiapkan tempahan orang yang mula-mula dahulu. Kalau nak dikira jumlah tempahan dari minggu lepas hingga hujung minggu ini semuanya sekali adalah lebih kurang 4000cucuk. Insyallah tahun hadapan banyak yang saya cuba nak laksanakan ini
                                                                 
                              
Kepenatan terubat bila mendapat feedback dari customer yang menempah satay secara online buat pertama kalinya. Alhamdulillah, syukur pada Allah!🙂

Sabtu yang lepas saya marathon menghantar satay dari cheras, kemudian ke Kelana Jaya dan akhir ke PJ. Dapat juga berjumpa rakan susuibu yang lama sungguh tak berjumpa. Antara forumer yang awal saya kenali semasa mula-mula masuk dalam forum susuibu.com dahulu. Kebetulan dia juga mengorder bila dapat tahu yang saya akan menghantar satay ke area PJ.


Siap posing dengan satay2 sekali…hehe!
Oh, tukang hantar satay siap pakai vogeh2 tu. Eh jangan salah faham, sebenarnya selepas tu ada jemputan wedding kawan yang perlu saya hadiri. Itu yang terus pakai vogezz terus!hehe

3 thoughts on “Nur Satay: Tempahan is ‘Overwhelming’

  1. lawooonya ekau sekarang ni..macam nilah yang nak ditengok teruskan kehidupan dgn semangat yang tinggi..syukur murah rejeki kan.kalau aku wat open house mau nya aku pun tempah dgn ko tha.

  2. fiza says:

    THA & THU bertemu ☺☺

  3. Hayatie says:

    CPN: haha.. ada time2 je tu..efek kamera sudah pasti, hehe!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: