Tempahan Satay

Seperti biasa, bulan syawal memang rezeki mak saya untuk tempahan satay. Pada yang belum tahu, mak saya memang penjual satay dahulu. Dan saya dibesarkan dengan hasil berniaga satay dari kecil sampai lah masuk ‘unibersiti’ hehe! Cuma sekarang ni sahaja dah tak berniaga sangat lagi. Tapi kami masih lagi menerima tempahan satay pada customer-customer dan rakan-rakan terdekat.

Saje je nak snap gambar satay ni, tak pernah pun sebelum ni. Pada sesiapa yang bercadang-cadang nak buat open house ke, open ofis ke, haaaa sudi-sudikan lah menempah satay kami yer. RM0.60 sen secucuk, ayam & Lembu. Nasi Impit (bukan instant)  RM2/paket (size 4″x6″). Penghantaran disediakan (lembah klang sahaja) dengan tempahan minimum.

 Cas penghantaran tertakluk kepada kawasan. Tempahan hendaklah sekurang-kurangnya 3-5hari dari tarikh yang dikehendaki dan bergantung kepada kuantiti, lagi banyak lagi awal🙂 Boleh e-mail saya di hayatiehashim@yahoo.com atau order di LaLiLo.com.my

5 thoughts on “Tempahan Satay

  1. bila nak ajak saya dtg umah beraya merasa satay ini hihihinampak sgt menarik kuah kacang ituu..

  2. Hayatie says:

    Cik Puan Nurul: Mai lah bila-bila, roger dulu sebelum datang untuk proses penyediaan sataynya..🙂

  3. luvly_heart says:

    sis, rumah mak sis dekat keramat ke? sebab tadi ade pegi open house staf kat ofis kat lorong kiri kemajuan 19, dia hidangkan sate. katanya sate tu ditempah dekat rumah jiran. katanya juga, jirannya tu pernah buka kedai dulu. rupa mcm dh nak sama dengan sate dlm pix sis ni, sate tanpa lemak. sedap! pastu td, macam ada makan biskut yg sis jual tu, yg almond coklat tu… hmmmm…..

  4. luvly_heart says:

    eh salah lorong kiri 19, takde perkataan 'kemajuan' tu.. dekat area keramat mall… kalau betul rumah mak sis kat sana, boleh la tempah lain kali..🙂 suka satenye, kuah kacang tu sedap.. :))

  5. Hayatie says:

    Luvly heart: takler, rumah kami di Kajang. orang lain lah tu, hihi🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: