Refresh & Revamp: Part 2

Tak habis lagi berposing dengan style terbaru nih, hehe! Motifnya kerana saya telah berjaya mencari bentuk kacamata hitam yang dicari-cari selama ini. 
Tadaaaaa…

Kos shawl & inner syria=RM15 semua. Kalah tudung awning weh!
Bosan dengan frame tebal, kali ini mahukan yang lebih simple ala-ala Rayban tetapi mahukan glass yang lebar banyak lah cekadak.  Rayban pula terlebih maskulin, nak hat feminin semuanya frame tebal macam mak datin, dushhh! Tempat sambaran di Focus Point, Tesco Kajang. Acu-cer- tengok akhirnya yang ini amat ‘cocoks’ dengan wajah yang bajet ayu ini
Haaa, boleh apa ladies yang pakai (sib je gugel) sebab mula dah rasa macam gaya maskulin je, agagaga! New beginnings…………..
#Feeling happy this time# Alhamdulillah & thank you Allah!
 **Salam Kemerdekaan buat negaraku yang tercinta yang ke 55 tahun… 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: