Langkah-langkah Menangis Comel

Hai kawan-kawan, saya ada tips terbaru bagaimana untuk menangis dengan comel macam saya dibawah ni, gerenti ibu saya akan cair punya lah, hehe! Jom ikuti langkah demi langkah seperti didalam gambar ini yer🙂

1. Peranan mata itu penting yer, jangan lupa kenyitkan lagi bagi menambah emosi sebak itu..

2. Kemudian, lentokkan kepala dan pipi di tepi-tepi kusyen atau tempat-tempat yang bersesuaian. Pastikan ianya adalah permukaan yang lembut-lembut sahaja yer kawan-kawan.
3. Haaa, step ini yang paling mahal sekali. Jangan lupa cebikkan mulut serta bibir secomel yang mungkin dan boleh lelapkan mata untuk menambahkan feel lagi, hihi!

4. Setelah semua intro tadi telah dibuat, langkah yang terakhir boleh lah meraung sekuat hati. Pastikan mulut dibuka seluas-luasnya bagi mendapatkan pitching yang tinggi. Kalau boleh nampak anak tekak lagi afdal, hehe!🙂

Sekian, selamat mencuba yer kawan-kawan!😀

3 thoughts on “Langkah-langkah Menangis Comel

  1. diLa says:

    hahaha!!! mmg comel!!!

  2. asmaa says:

    hehehe…..sempat lagi tie wat step by step yer… cute sgt part 'cebik mulut'

  3. zatie_izzati says:

    CHOMELNYEEE…. ape sebab nangis tu?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: