Hot Selling@LaLiLo

Foto: Can you smell what the LaLiLo is cookin'.. :) Crunchy Almond Chocolate in the making..
Alhamdulillah, saya dapat banyak tempahan untuk Almond Crunchy Chocolate ini. Hirisan almond yang dipanggang ranggup bersama rice bubbles dan blackcurrant/Raisin kemudian disaluti dengan campuran cokelat premium yang sangat lazat!. Sekali rasa kompom tak hidang untuk orang masa raya, aci tak? ahaks…πŸ˜›
Bersiap sedia untuk dihantar pagi ini..vroom-vroom!

7 thoughts on “Hot Selling@LaLiLo

  1. luvly_heart says:

    as salam sis, boleh order lagi tak biskut lalilo ni? hehe…teringin nak cuba..πŸ™‚

  2. Hayatie says:

    luvly_heart: bolehπŸ™‚ macam mana nak ambil? Boleh order kat link ini yer http://www.lalilo.com.my/Cookies+26+Chocolates

  3. YUS says:

    ala… nk jugak!!!!!!!!

  4. asmaa says:

    tahniah tie…sedapnya…

  5. asmaa says:

    tahniah tie…sedapnya…

  6. luvly_heart says:

    akak kat area mana? sy dekat KL… kalau boleh COD kat mana2 ok jugak, lepas raya pun takpe..πŸ™‚

  7. Hayatie says:

    Akak kat Kajang..pape boleh order kat link tu yer..nak akak reply (berserta hp number)..πŸ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: