Misi ke kedai gunting


Pertama kali saya membawa izzet sejak kali terakhir membotakkan kepala izzet selepas habis pantang tahun lepas. Sejak itu saya lah yang jadi hair stylish dia yang tidak bertauliah, hihi!


Permulaan yang baik nampaknya untuk 10 minit pertama. Nasib baik orang tu pantas buat depan dulu. Masuk 2nd half izzet dah takleh tahan lagi. Tak sempat kemaskan bahagian belakang tu lagi.


Macam abu bakar elah pun hado..



Frust rambut cari makan dah kena potong agaknye..huhu!

*Gambar post dari app bloggeroid ni takleh nak besar, mencik!!!

posted from Bloggeroid

2 thoughts on “Misi ke kedai gunting

  1. zatie_izzati says:

    Hi.. anak sy pon susah nak potong rambut die.. smp la sy jmpe tukang gunting yg serasi ngan die.. cube la.. kat Taman Mesra kajang. Kedai gunting Daud.. Pakcik daud tu pandai amik ati budak2.. sure anak u suke.. 3rggt je

  2. Hayatie says:

    zatie_izzati: kedai tu kah? hoho depan umah je.. banyak kali dah bawa gunting kat situ masa si abang.. tapi pakcik tu gelabah skit kalau anak dah mula merengek..pastu dah herot berot dah..huhu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: