Letgo: Flip Training Pants

Saya nak letgo yang saya beli beberapa bulan yang lepas. Alasan nak pakai untuk azri supaya kurang skit nak guna dispo tapi sampai2 tengok tak muat lansung. Walaupun dalam description tulis boleh sampai 50lbs atau lebih kurang 22kg, tapi haremmm tak muat juga. Nak pas ke izzet pula, dia dah banyak CD poket yang baru saya beli dan memang nak convert to cash je barang-barang yang tak guna.

Saya beli ni RM98 not including pos. Saya nak letgo RM90 termasuk POSLAJU postage..šŸ™‚ berminat boleh e-mail saya hayatiehashim@yahoo.com. Detail description seperti dibawah:

Flip Trainer (Twilight)New & UnwashedSet: 1 training pant+ 5 Organic cotton padsOne size (20-50lbs)~18M-4TMore info: http://www.flipdiapers.com/fliptrainerintro.php

2 thoughts on “Letgo: Flip Training Pants

  1. Ziana Wanita says:

    Kak Yati, ada lagi tak flip ni? Saya nak beli boleh?

  2. Hayatie says:

    Ziana: Ada lagi, boleh e-mail akak di hayatiehashim@yahoo.comšŸ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: