Designer Cotton CP liner

Saya baru je menyiapkan CP liner dari fabrik designer cotton yang saya beli beberapa bulan lepas. Baru je saya upload tak sampai 5 jam disapu oleh kenkawan FB yang berminat.🙂 Asalnya nak bagi ke kawan untuk dibawa ke ofisnya..tapi dah tinggal  hat yang oren  tu je..

Yang ini local flannel je, cuma tinggal yang K dan L sahaja. Ada yang berminat boleh email saya hayatiehashim@yahoo.com  Ada lagi kain designer cotton yang still in progress nak transform ke CP tapi coraknya tak sebanyak diatas tu lah..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: