Work-in-progress

Dah  pukul 1 pagi ni mata dah mengantuk tapi tak boleh lelap selagi tak update entri yang ini ngada-ngada sungguh. Semak sungguh ruang menjahit saya sampai saya dah tak boleh nak fokus lagi menyiapkan kerja-kerja menjahit dengan keadaan sekeliling yang dah ‘macam-macam ada’..

Stail saya memang begini, akan mula berselerak sedikit demi sedikit sampai satu tahap yang mata saya dah tak boleh terima lagi, saya akan stop dulu menjahit untuk clearkan apa-apa yang patut kat meja ini, hehe!..

Dua model cilik yang nak ‘enterprem’..

Bila dah tersusun camni semuanya barulah ‘sejuk’ mata memandang dan mood datang semula sehinggalah ianya akan mula ‘berselerak’ sekali lagi. Biasalah kalau time kita tengah syiok menjahit tu, yang lain-lain tu semua mana yang sempat je, sebab nak cepatkan. Kemas belakang cerita.

Tugas kali ini, saya perlu ‘menstransform’ kain-kain flanel semua itu menjadi cloth pad.. vroom-vroommm!

3 thoughts on “Work-in-progress

  1. ahahha sama la den time kemas kemain wangi harum lagi..bila time sibuk memang merata2 la brg tapi aku xbg org kemas biar nanti aku yg kemas sendiri..sbb hanya aku yg tahu kat mana brg tu diletakkan dlm keadaan bersepah2 tu kan uhukss..tiba2 teringat penah tgk cite omputih bilik menjahit mak dia gila2 sepah pastu anak dia pun konon nk wat kejutan dia kemaskan dan susun semua cantik kesudahannya mak dia rupanya tak selesa n jadi lambat nk menjahit sebab mak dia kata lebih mudah cr barang masa bilik jahit dia bersepah2 tu huks.

  2. Ila says:

    fren,mesin jahit tepi tu brand ape? ko beli kat mana..citer sikit..aku rasa dulu ko pernah citer tp aku lupalah

  3. Hayatie says:

    CPN: betul-betul-betul …macam upin ipin hahahIla: ada kat entri ni… http://xclusivelyxpressing.blogspot.com/2010/09/gadjet-baru.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: