Sekitar PKS 2 Titisan Emas -Taman Putra Perdana

Alhamdulillah ahad semalam berlangsung sudah PKS yang kedua untuk Titisan Emas. Dengan topik Penyusuan Susu Ibu untuk Ibu bekerjaya. Bangkit seawal subuh saya sudah mendengar guruh berdentum menunjukkan yang pagi tersebut akan hujan.
Sewaktu sampai cuaca sudah mulai mendung tapi kami masih gigih memasang banner dan membentang  kanvas, semangat tu!.

 Sempat lah bermukadimah dalam masa 5 minit sebelum hujan pun mulai rintik-rintik. Terus kami bergegas bungkus cari tempat berteduh. Memandangkan taman putra perdana ini tidak banyak gazebo (kebetulan gazebo berdekatan telah dicop oleh sebuat famili yang sedang celebrate birthday party terpaksa lah kami cari gazebo yang agak jauh sedikit dari lokasi asal..

 Sampai-sampai je kat Gazebo ni, cuaca terus panas dan terang-benderang..perbincangan pada hari itu disambung di bawah gazebo ini pula.

 Perbincangan selesai lebih kurang pukul 11.30 am dan disudahi dengan jamuan makan potluck yang dibawa oleh rakan-rakan semua.

 Terima kasih kepada yang hadir dan menjayakan aktiviti PKS kali ini walaupun agak havoc terpaksa bertukar kepada plan B pula disebabkan hujan renyai-renyai.

Anak-anak yang happy ‘Peace y’all!’
Jangan lupa PKS3 pada 3 Jun 2012 dengan topik ‘Mengendalikan Penyusuan Susu Ibu Sepanjang Bulan Ramadhan’ di Taman Tasik Titiwangsa. Jumpa anda disana yer!🙂

One thought on “Sekitar PKS 2 Titisan Emas -Taman Putra Perdana

  1. Ely Hasrul says:

    bese la papi malas nk bangun patu di suh nye aku pg dgn suci, haihhh jumpa kat titiwangsa aje la nntii…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: