Cloth Pad- Heavy flow

Menjahit itu terapi, cewahh! Kalau tak sentuh mesin jahit itu pasti rasa macam tidak puas. Jadi saya buat cp untuk heavy flow punya. Pattern saya improvise dari cp regular yang lama-lama. Besar dan lebih lebar.

**Buat je, nak rasmikannya belum lagi!🙂

5 thoughts on “Cloth Pad- Heavy flow

  1. diLa says:

    sungguh chantek kain tersebut..rs nk peluk bawak tdo jek..x smpai hati kain chomel2 gitu letak nye di 'sane' wahahahha!!! nnt yatie share eh, tang nk bt lebar blkg tuh..😀

  2. Hayatie says:

    diLa: hahaha,..ok nanti saya share yer🙂

  3. az says:

    cantik kain flannel awak tu..boleh saya tanye kat mana awak dapatkan kain flannel yang cantik2 tu???

  4. az..yang ni beli kat nagoya😉

  5. Duniaku says:

    nk order boleh..? macam mana ye

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: