Aktiviti Sekolah Dirumah: Menulis Nombor lagi

Kali ini azri yang minta ‘nak belajar’ katanya atau lebih kepada niat untuk melihat bagaimana kertas itu diprint daripada printer, hehe! Sebabnya benda pertama yang dia buat adalah on kan suis printer kemudian siap-siap sambung cable printer ke laptop saya dan kemudian dia kata ‘Ahmad Azri nak belajar boleh?’..
Kemudian saya pun print lah mana-mana worksheet yang saya ambil dari sumber laman web Homeschool yang ada. Tapi betul lah, dia buat kerja betul-betul, huhu! ..

Dia memang minat menulis huruf atau nombor mengikut titik-titik atau pun menyambungkan garisan seperti diatas.

Kemudian kena gantung katanya nanti cikgu nak tengok! Nanti cikgu kata Ahmad Azri pandai!
Tiba-tiba saya rasa sedikit blur nak buat aktiviti apa lagi selepas ini mula lah datang mode malas, huhu! Fikir-fikir..

2 thoughts on “Aktiviti Sekolah Dirumah: Menulis Nombor lagi

  1. Nong Andy says:

    Azri memang hebat!! rajin buat ye🙂

  2. Hayatie says:

    Tenkiu auntie mimi!🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: