Homeshool ke laut

Rasa bersalah pula kerana bulan febuari ini aktiviti homeschool azri memang ke laut betul. Saya tak sempat langsung nak prepare material untuk dia. Ikut kan jadual (eh eh dah ada jadual ek, hihi!) bulan ini sepatutnya dah mula belajar nombor pula. Adess ketuk kepala sikit.
Bulan ini letih sikit sebab dah lah ada dua kursus, ada meeting PSI, kena keluar sana sini, pergi JPN, pendek kata hari-hari saya drive sebab kereta mak saya dibengkel jadi terpaksa lah saya jadi supir ke hulu ke hilir, huhu!

Saya hanya sempat buat aktiviti ini sekali je dengan azri dalam bulan ini. Itu pun saya guna printable material yang saya print dari Homeschool resources di internet.

Kasihan pula saya rasa. Dush-dush ketuk kepala lagi. Harap-harap bulan Mac ini dapat buat semula aktiviti HS dengan lebih banyak lagi.

3 thoughts on “Homeshool ke laut

  1. Ely Hasrul says:

    sami kalu tak buat exercise mangamok dia.. selang 2-3 ari dia tnya la ade tak beli exercise book utk dia.. huishh pejadah rajin sgt nih.. tp dia dh xmo kaler2.. skang tgh suka buat crossword.., haihh kalu kaler2 kan senang (gara2 emaknye malas haha)

  2. hi salam kenal..wah bagusnya mama azri..homeskool memang bagus kan =)

  3. Hayatie says:

    Ely: hahaha betul tu, klu kaler2 maknya leh aci ngelat skit..kih kih!MummY Danisha: Slm perkenalan🙂, puashati tapi kena byk SABARRRRR..huhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: