MBW Mini Meet Up

Pagi ahad 27/11 saya merajin-rajinkan diri mini meet-up Malaysian Babywearers (MBW) di Tasik Cempaka, bangi. Jarang sebenarnya saya pergi perjumpaan BW nih. Kali ini saje je nak ‘meracun-racunkan’ diri sendiri, hihi! Layan je lah gambar-gambar sepanjang hari kejadian, kih kih!

Eh, macam kenal je budak ni. Model cilik ‘paksa-rela’..hahaha!-Rucksack carry.

Muka minta belas ehsan dah ni, hehe!
Pelbagai jenis Wrap. Nampak je sempoi nih tapi kebanyakan harganya lebih daripada RM500 ++ huhu!

Pelbagai jenis SSC yang ada; Beca, Bamberoo, Kinderpack, Boba, Kanga etc.

Sesi acik pulak men-test drive apa yang sempat yer, hehe! Ni SSC Kinderpack.

SSC Kanga

Sesi menerai Wrap (Bebe Sachi) pula-Front Wrap Cross Carry

Sempat beli juga Promo Card MBW, bagi je kat sesiapa yang mungkin berminat untuk ber-BW. Kalau ada yang berminat boleh beli dengan mengemail malaysianbabywearers@gmail.com🙂

Mujur tiada apa yang dapat meracun saya hasil dari sesi test-drive tadi. Saya memang kurang minat dengan Wrap. Cuma yang aura nak jahit Mei Tai saya yang berkobar-kobar datang semula. Baru dapat ilham lah katakan, hihi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: