Sewing wishlist

1. Mesin jahit baru.
2. Toolbox yang sangat besar.
3. Banquet table.
4. Cutting matte.
4. Nice and cozy sewing space (in my dream)

4 thoughts on “Sewing wishlist

  1. Yaati Nor says:

    saya ada belikan cutting mat tom member saya. kat http://www.liksoon.com..dekat denga umah parents saya..tapi saya xdepon lagi cutting mat tu..hehehe kena wat wishlist juga nie…huhuhuhu

  2. toolbox tu cer nengok kat daiso aritu tgk banyak tool box yg menarik kolbu aku nak beli tp wan biasalah dia kata dh byk kat umh..yg tool box dia punye pon ade pakai je hahah..tp kalo yg besor ade nampak kt carrefour aritu..besar jenis bertingkat2 gitu kan.

  3. Mila@Rimbun says:

    everything start with a dream….

  4. Hayatie says:

    Yaati: bagus cutting mat tu..klu nak potong fabrik kecik2 bagi sama..CPN: kat c4 dah tengok, tak cukup besaq, giant pun, kdg2 rasa nak pakai storage box je terus tapi takda pengunci lak, sbb si azri rajin 'menyelemeh'….daiso yang terdekat dgn kajang kat mana?Mila: betull…hihi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: