To letgo: Pognae SSC

Nak letgo..taknak letgo..nak letgo..taknak letgo. Waduh berkira2 nak letgo SSC Pognae ni. Really love those army prints! Kalau saya letgo ni dah takda lagi army print dalam koleksi (wah koleksi sgt!). Beli on July last year tapi rarely use sebab ada satu lagi. Cuma teruja bila tengok azri dalam tu. Most of the time encik suami yang pakai, tapi dia pun jarang pakai sbb kami PJJ kan..uhukk!

Sold!!

Roll off front body part for air flow behind baby’s back, leaving mesh fabric inside.

Any takers? E-mail me at hayatiehashim[at]yahoo.com

5 thoughts on “To letgo: Pognae SSC

  1. ayu says:

    mu nak jual berapa tu..hehe

  2. mizah says:

    ala..kalau pink pinky saya nak…heheheh, berapa harga ni kak?

  3. Hayatie says:

    Hehe, kalau berminat leh email saya yer🙂

  4. mizzyN says:

    Kak hayatie, saya dah pm akak nak beli ssc ni.

  5. mizzyN says:

    Kak, saya pm akak kat fb nak beli ssc ni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: