IBW 2011@Alamanda Putrajaya

Ahad lepas saya dan anak-anak (wah, saya nak anak-anak lagi!) ke Alamanda kerana ada aktiviti Babywearing walk sempena Sambutan Minggu Mengendong Bayi/International Babywearing Week 2011.
Apa yang dilakukan disana? Aktiviti ‘babywearing walk’ secara santai beramai-ramai di sekitar Alamanda. Tak lama mana pun, lebih kurang dalam setengah jam sahaja. Kemudian aktiviti bergambar beramai-ramai.

Sangat seronook dapat berjalan beramai-ramai sambil masing-masing membuat perkara yang sama juga iaitu mengendong bayi. Teringat juga masa program Breastfeeding di KLCC dulu.

Harus orang ramai tertarik perhatian ke arah kami yang kesemuanya mengendong anak dengan pelbagai stail, hihi!


Selain berjalan, bila sekali-sekala berjumpa dengan rakan-rakan susuibu pula haruslah tak berhenti bercakap ye tak!

Saya takda kamera, kebanyakan gambar saya ambil dari FB rakan-rakan. Jom layanzz gambar-gambar candid sepanjang aktiviti disitu…


Hobi baru izzet iaitu menghisap strap ini sampai lencun. Selalu saya balut tuala je, huhu! Ni yang nak buat drool pad ni kat straps tu.

Posing jangan tak posing yer!

Pic courtesy from album photo Sis Roshilla :))

3 thoughts on “IBW 2011@Alamanda Putrajaya

  1. Ely Hasrul says:

    beshnye.. tunggu la aku join thn dpn hihi

  2. ayu says:

    alamak!!bestnya…

  3. Hayatie says:

    Ely: kih kih..jommmmmAyu: best!šŸ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: