Statistik blog

Mode takda kerja. Mari kita check statistik blog sendiri. Ohh, ramai rupanya yang datang ke blog saya hasil dari pencarian mengenai ‘babies poop’ rupanya, hihi! Eh betul ker pemahaman saya mengenai statistik ni..huhu!

Cara-cara menjahit baju kurung Pahang?Ermm..saya pun tak reti lagi. haha!

2 thoughts on “Statistik blog

  1. nak chk juga…tapi tak paham…boleh?hahahahaha..kena tanya sifu fid juga ni

  2. Hayatie says:

    nidah: pergi dekat dashboard blogger tu..klik kolum design tak salah pas tu adalah option statistik kat situ..hihi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: