Shooting PSA Susuibu.tv

Pada isnin yang lalu, saya dan encik suami ke Sungai Buloh untuk shooting PSA (Public Service Announcement) Susuibu.tv. Eh ceh ceh, acik dah buat part time acting la pulak yer, hehe! Ala, jadi pak pacak je pun jadi lah!. Watak utamanya dilakonkan oleh Dynas.


Bersama rakan-rakan a.k.a pelakon-pelakon tambahan yang lain. Ada 4 babak untuk shooting PSA ni. Kalau nak tahu ceritanya, nantikan siarannya yang bakal ditayangkan di susuibu.tv. (Macam promo filem lak!)


Antara scene-scene yang sempat dirakamkan sepanjang shooting pada hari itu. Shooting dibuat oleh TheVideographerz.


Hahhh, encik suami pun turut jadi pelakon bidang terjun pada hari tersebut. ‘Terpaksa’ berlakon menjadi ‘suami’ dynas. Eleh malu-malu kucen, luar kata takmau, dalam hati mauuuu!hahah!


Alhamdulillah, selesai sudah shooting selama satu hari, dari pukul 8am hinggalah pukul 5pmtersebut yang dibuat di Sungai Buluh. Tak sabar nak tengok cerita sepenuhnya selepas final editing nanti (^_^)

4 thoughts on “Shooting PSA Susuibu.tv

  1. eda_ej says:

    wahhh.. tak saba nak tengok.. hehheh..

  2. Yaati Nor says:

    bestnya..sukanya BF makin meluas..xsia2 saya tarbiah kawan supaya terjebak dgn BF..suka2..

  3. Ely Hasrul says:

    berlakon jadik suami dynas? aummmmmm hahahhaa

  4. Hayatie says:

    eda: saya pun tak sabar, hihi!Yati: Mari kita memainkan peranan untuk menyampai mesej ini secara tidak langsung kepada masyarat. Penyusuan susu ibu itu fitrah manusia.Ely: tergugatkah acik? (terus cari bedak nak tacap muka, keh keh!)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: