Misi menghabiskan kain & Let go

Saya dalam misi menghabiskan kain-kain yang saya asyik beli tapi tak jahit. Lama-lama dah jadi bukit pun. Plan masa beli kain lain, last-last penyudahnya pun lain. Tak kisahlah janji kain semakin berkurang, huhu!

Saya buat cloth pantyliner lagi. (^_^)

Align Center

Saya nak letgo set of 5 cloth pantyliner ni RM40 termasuk pos. Ada yang berminat? E-mail saya di hayatiehashim@yahoo.com (^_^) (Status: All sold)

2 thoughts on “Misi menghabiskan kain & Let go

  1. kaler lain xde ke..yg ni pantyliner tak leh guna utk piyed kan kalo utk org2 tua yg jenis terbatuk terkencing tu sesuai dak?

  2. Hayatie says:

    @CPN: yup..yang ni jenis pantyliner utk everyday use jer. Klu utk urine incontinence tu tak sesuai..kena pakai yg jenis ada backed proof layer mcm PUL. klu tak lencun jugak..huhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: