A gift for a friend

Kat bloglist kalian mesti keluar gambo kangaroo kat thumbnail, agagga! Apa kes nak kasi hadiah kangaroo kan, ke baru dapat daging kangaroo, ekeke!



Siap juga 5-piece-set ini. Ianya mengambil masa beberapa minggu hendak disiapkan. Waiik, lamanya! Macam mana nak buat kerja kalau seharian saya dah macam mak kanggaroo je, hihi!

Bila dah ada si kecik ini semua rancangan berubah, hihi! Yang pasti banyak lagi projek jahitan saya yang bakal tertangguh.

Specially made for my friend. Hope she will like it.

***Dapat juga Snap plier beraksi. Tapi apesal ada 2-3 butang yang asyik tercabut semula bila kita dah snap?Nak kata tak cukup kuat, dah habis penyet spring tu saya tekan, huhu! Ke kualiti snap itu?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: