Hari minggu

Apa aktiviti seharian kalian pada hari minggu ya?(^_^)

Bagi kami sekeluarga yang tidak terikat dengan waktu kerja nine-to-five ini, tiada istilah hujung minggu pun, kalau nak jenjalan tak kira hari juga. Tapi biasalah waktu hujung minggu juga best sebab ramai orang kan. Kalau hari-hari biasa tu lengang je tempat2 permainan etc.

Hajat dihati nak tengok wayang cerita Transformer. Tapi check-check yang tgv.com.my semua showtime untuk hari ini waktu siang dah penuh.😦

Pastu kami pergilah jalan-jalan cari jalan juga ke hospital Selayang. Tujuannya sebab nak cari tempat exam saya yang akan diadakan di hospital Selayang. First time masuk hospital nih.

Lepas tu sempatlah juga melawat rakan susuibu yang juga salah seorang PC MBfPC iaitu nora herni yang baru lepas bersalin di hospital tersebut.

Puteri kedua beliau yang sedang menjalani fototerapi akibat jaundis. Alala..ciannye diee! Minum susu banyak2 tau! Nanti cepat turun jaundisnye! (^_^)

Salah satu poster di Hospital itu. Setuju?(>_<)

3 thoughts on “Hari minggu

  1. Fid says:

    comeylah bb herniselamat ber'exam' ya tha!

  2. anak beliau sejibik muka bapaknyaa somel

  3. Hayatie says:

    @fid: ahaa..tq! (^_^)@CPN: kih kih..ahah la..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: