Saksikan MBfPC dalam Sejuta Impian

Jangan lupa menonton Malaysian Breastfeeding Peer Counselor (MBfPC) didalam program realiti TV Sejuta Impian dia TV3 pada hari Ahad ini, 3 Julai 2011. Dimana kita telah berjaya mendapat sebahagian dana walaupun tidak banyak tetapi alhamdulillah dapat menampung dan menambahkan lagi dana kedalam tabung MBfPC.

Nak tahu berapa RM yang kita telah menangi, jangan lupa tonton program Sejuta Impian TV3 pada hari ahad ini yer. Nak siap2 set reminder alarm kat HP takut lupa, hehe!

**Waktu shooting ini saya tengah sarat menunggu hari, kalau tidak sudah pasti ku terjah ke Sri Pentas itu, huhu. Takpalah, hanya dapat beri sokongan moral dari jauh sahaja, go go MBfPC!🙂

One thought on “Saksikan MBfPC dalam Sejuta Impian

  1. bukan sri pentas diorang shooting kat glenmarie studio yg NTV7 selalu guna kot..aku aritu pun tak dan nak gik dapat tahu bila dorang dh start shoot tidak leh gak bagi sokongan moral gituu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: