Muzium Kipas

Haihh, saya tak tahu berapa banyak kipas dah saya beli. Semua kipas-kipas yang saya beli tak pernahnya bertahan lama. Yang lagi best, elok-elok sampai habis guarantee setahun lak tu tup-tup dia kong..

Haaa..yang ni semua ‘koleksi’ kipas rosak dalam stor saya, hahaha! Nak gi jual kat besi buruk je. Duit yang dapat pas timbang kat besi buruk pun tak boleh beli sebiji kipas pun. Macam-macam brand ada ni dari cap ayam sehingga lah yang ada brand, Khind, National, Pensonic. Dan macam beli ‘kipas pakai buang’ je, huhu! Tak tahu la nak beli brand apa lagi pas ni..eeiiii!

Entri geram ini ditulis selepas kipas yang ke-5 (warna hijau tu) rosak pada hari ini.

4 thoughts on “Muzium Kipas

  1. memang serius giler ke rosaknya weh kot2 boleh direpair bak mai seketul nk anto kt kg kikikih..panas betul aku kalau blk kg kipas yg ade tak mampu meredakan kepanasan heheheh..weh comel header blog mu tadik ade ternampak blog sape tah comel camtu gak ade pokok2 lak huruf dia.

  2. Fid says:

    pi jual kat recycle center ya…dapat juga 3-4 inggit bley beli nasi sebungkus..okay?beli tower stand fan le plakjenama aku tak tau yg mana bagus…ko try jenama apa dah?

  3. Momma Mia says:

    sabar tie…serius byk kipas tuh…anta jer kat kedai recycle bak kata Fid tuh.. memang bleh dpt sket $ rasanyaSemoga berjumpa kipas yg tahan lama.

  4. Yaati Nor says:

    tah2 bukan kipas yang rosak..cuba cari punca..tah2 fius dia ke rosak..mushkil juga tgk muzium kipas nie..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: