Kek Batik hari ke-2

Tak sampai 48 jam pun, ini lah yang tinggal, huhu! Dalam rumah saya cuma ada 2 dewasa (saya dan ibu, encik suami di BP) 1 kanak-kanak, 1 bayi. Habis dah se-tupperware. Lain kali nak buat seloyang terus. Stok untuk seminggu. Siapa yang ‘hantu’ kek batik ni, hihi!

3 thoughts on “Kek Batik hari ke-2

  1. kek batik nie tgk mmg meleleh air liuh tp kan mase kecil2 dulu kiter pernah ler mkn tp dah tua bangka nie dah luper lark rasa nikmat kek batik tue..cam harus dicari di pasar mlm.. ramai pengemar kek nie…

  2. weh dah makan kek batik kagum mak nokkss..ko ni cam kakak aku plak masa dalam pantang dia makan je semua makanan..apa yg kiteorg makan semua dia makan sekali kecuali yg sejuk2 n berangin..lelain semua dia lantak.tak sembelit pulak anda makan koko..kek batik ni memacam resepi dia kan ade yg takyah buh telur pun just susu pekat,koko,milo dan mentega..kelmarin sgm ade org bw kek batik sedap jugak..

  3. Hayatie says:

    Eijam: Old time feveret saya ni, dari kecik sampai ke besar!..huhuCPN: Yaaaa, hari ini belum 'membuang' tau…uwarrghhh! Nak sedap punya pasal sanggup daku merana..kui kui!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: