Siapa nak?

Saya baru terperasan yang buku ini saya terbeli lebih masa pesta buku Big Bad Wolf tahun lepas. Selain dikirim oleh kawan-kawan, saya borong je semua stok yang ada disitu sebab murah je RM5 sebuah.

Bila dah bahagi-bahagi kepada kawan-kawan yang memesan, ingat dah ngam-ngam je. Hari ini tengah kemas-kemas, terjumpa satu lagi copy extra. Buku ini menceritakan tentang penyusuan secara santai, lawak dan juga berdasarkan pengalaman menulis. Walaupun tajuknya macam negatif, tapi isi kandungannya tidak mengambarkan penyusuan itu sesuatu yang teruk. Ada review buku ini yang saya buat setelah habis membacanya

Kalau ada sesiapa yang nak, harganya RM5 je, tidak termasuk kos pos, huhu! Siapa yang nak silap drop komen dan e-mail kat entri ni. Orang yang pertama, dialah dapat. Cara-cara pembayaran & pengeposan akan disambung di e-mail, hihi!

8 thoughts on “Siapa nak?

  1. Afne says:

    afne nak! email me noorafne@tsssb.comtinggal sebuah tu je ke?

  2. Hayatie says:

    Afne: wahh pantasss. ahah ada sebuah je! ..nanti yatie emel yer..tapi boleh pos next week kot, sebab minggu ni kena admit hospital..huhu.

  3. oren says:

    alaa….nak jugak, tp confirm tak dpt..huhuhu

  4. Momma Mia says:

    hehe tertinggal keretapi.. nak juga

  5. Hayatie says:

    oren & Momma Mia: Buku tu ada satu copy je. oleh kerana afne yang 1st reply komen, dia lah yang dapat..huhu! Sorry guys!

  6. Afne says:

    yatie, takpe take ur time. nnti dh free email je eh.

  7. Hayatie says:

    Fazira: sorry, dah habis..memang tinggal satu copy tu je😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: