Tak sihat pulak :(

Tengah pulun untuk menyiapkan kerja-kerja pape yang patut sebelum saya admit ke hospital 5 hb minggu depan, tiba-tiba tak sihat pula, huhu! Tertangguh lagi nak menjahit. Tak larat nak duduk lama2, yang larat mengadap laptop je, hihi!

Minggu ini harus menyiapkan proses pengurusan peserta ke bengkel latihan MBfPC. Tarikh tutup untuk membuat pembayaran dan mengembalikan borang penerimaan adalah pada 1 Mac 2011 ini. Jika tidak, tempat akan diberikan kepada senarai peserta didalam waiting list.

Pada yang tidak mendapat apa-apa jemputan, bukan bermakna tidak berpeluang tapi kita masih hold dulu didalam waiting list. Jika dah cukup, baru lah pihak admin akan menghantar notis makluman kepada permohonan mereka samada berjaya atau tidak.🙂

Ramai peserta yang masih menunggu ni.

One thought on “Tak sihat pulak :(

  1. a-y says:

    hehe, sayalah antara yg menunggu tu😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: