Makluman Program Latihan MBfPC 2011

As-salam semua,
Bagi pihak pengurusan Malaysian Breastfeeding Peer Counselor (MBfPC), saya ingin mewar-warkan bengkel latihan MBfPC untuk tahun 2011. Tarikh bagi bengkel latihan yang telah ditetapkan untuk sepanjang tahun 2011 adalah seperti berikut:


Untuk makluman semua bengkel ini biasanya dijalankan selama 3 hari berturut-turut. Walaubagaimanapun, untuk kawasan tengah(selangor dan WP) bengkel akan diadakan selama 4 hari iaitu pada hari Sabtu dan Ahad selama 2 minggu berturut-turut.

Walaubagaimana pun, maklumat mengenai lokasi, yuran penyertaan dan lain-lain makluman akan diumumkan melalui e-mail jemputan kepada yang telah memberi butiran kepada pihak pengurusan MBfPC.

Bagi yang berminat untuk menyertai program-program latihan seperti diatas, sila hantarkan butiran berikut kepada admin@malaysianbfpc.org :

I) nama
Ii) alamat
Iii) nombor telefon
Iv) e-mail
V) Nyatakan secara ringkas kenapa anda berminat menyertai bengkel ini
Vi) tarikh/lokasi bengkel yang ingin disertai.

——————–

Apa lagi, pada yang berminat sila hantarkan butiran anda kepada saya di alamat e-mail pengurusan MBfPC admin@malaysianbfpc.org🙂

7 thoughts on “Makluman Program Latihan MBfPC 2011

  1. mummy-aulia' says:

    kak yati..boleh tak nak share kan kat blog?

  2. Pensil Magik says:

    kak yati,saya tunggu email selanjutnya from email ye (dah ada email akak dulu – su567@yahoo.com or soleha (susuibu.com))

  3. Hayatie says:

    Soleha: ok, terima kasih yer!🙂

  4. salam,tq for sharing… mmg berminat. Tunggu2 juga turn di Perak..

  5. sarah says:

    salam kenal..saya ada email ttg bengkel ni🙂

  6. Hayatie says:

    Proud Mama & Sarah: Terima kasih, hantarkan butiran ke admin@malaysianbfpc.org yer🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: