Cadar ‘baru’

“…Oh tidak! Apa sudah jadi dengan cadar ibu????Ini boleh menyebabkan marah!!” (Ala-ala dialog dalam filem Abdul. Azri sudah mula mengasah bakat melukis ala-ala nak jadi jadi seorang graffitist!

Aktiviti ‘artwork’ terbaru azri….”…Grrrrr…!!!
Saya masih boleh boleh bersabar kalau ianya disini, huhu!:Oh, jangan tanya saya pasal drawing block, buku mewarna ker atau segala bagai jenis kertas yang lain. Semua dia dah ‘immune’…

5 thoughts on “Cadar ‘baru’

  1. alah azri, abis cadar ibu… mmg tau, zura pun skrg ni aina dah menunjukkan minatnye terhadap penulisan, adoiiii katut jugak ni, bukan katut pe katut menyerlahkan bakat pd x kena tempat😉

  2. Hayatie says:

    zura: tu lah, pasni kena beli cara warna hitam je, hehehe!

  3. Ila says:

    samalah ngan Faiz…huhuhu

  4. adoi…. kalau miya ni dah lama kena rotan ni. pastu kena community service suruh cuci sampai bersih dengan muka terkebil-kebil. dia pernah conteng dinding, tv, sofa & my handbag. mujo semuanye pakai washable crayon. kalau tak makin naik darah mama dia. so wajib sorok2 pen, marker & magic color yg permanent ni.

  5. Hayatie says:

    mama-miya:Habis daya kena jerit je lah pastu kena cubit skit, heheh! Nak suruh buat komuniti servis,dia tak paham lagi. Karang servis lain pula dibuat, hehehe!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: