Lubang hidung siapa?

“..Walaupun rupamu tidak ku kenali, tetapppii lobang hidungmu tatapp menjadi pujaan hatiku“…Siapa lah punya angkara ini…

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Si ‘Ahmad Albab’ yang punya rupanya….

Macam ni lah bila sakan snap gambar sendiri. Suka hala flash ke muka sendiri. Kadang-kadang bila nak delete gambar2 tu, ada part nampak gigi kuning la, nampak dahi, kali ni nampak lubang hidung plak. Boleh buat koleksi nih, hihi!

Bila tiba-tiba handphone saya M.I.A (Missing in action), saya tahu kerja siapa. Terus saya check ‘gallery gambar’ dalam handphone, setiap kali itu lah saya dah ada kerja part-time, iaitu mendelete segala bagai gambar yang telah disnap. Kadang-kadang berbelas-belas. Hmmm..


2 thoughts on “Lubang hidung siapa?

  1. Ila says:

    kira oklah tu,azri blaja jadi fotographer…hehehe…faiz sejak dia masukkan hp aku dlm air,mmg hp adalah brg yg dia tak leh usik…hahaha…kejamkan mama dia…hehehe

  2. diLa says:

    hahahah!! azri mmg klako…yatie cpt smbuh ye…jgn la boring2 bedrest, xlame lg dh bole bukak kn bnd alah tu…semoga dipermudah kn segala nye yer…yatie dh abis pntang nnt, br la org kt sini nk beranak plak huhuhu… take care!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: