Tanderm Nursing

Eh eh, kucing pun buat ‘Tanderm Nursing’ lah..hihi! Ni si Manje dengan anak-anaknya. Yang seekor dah besar tu nama 400, dah besar pun, hampir sama besar dengan mak dia dah!. Tiba-tiba mengempeng nenen bila mak dia yang baru-baru ni beranak lagi 6 ekor, fuh! Setelah berbulan-bulan dah tak menetek lagi.


8 thoughts on “Tanderm Nursing

  1. kihkiihkih….comel je….kucing pun pandai tendem nursing!

  2. eiii tak malu dah besoo pon nk nenen lagi..kucen selallu camtu kan..teringat kucen daku siap kene tendang ngn mak dia sebab rimas dahla mengempeng lebih daripada adik2 yg lain.lucu je dengar mak dia membebel kihkih

  3. diLa says:

    waaahhh…beranak lg eh manje nih?? byk nye kucing yatie….jauh di sudut ati nk curik sekor muahahhah!!…yg ngempeng tu = yg dh sihat hr tu ekk??

  4. eT says:

    eee…comell la…kucing pon tau nam mengempeng kan..hehee

  5. mrs tEppEi says:

    sebok je kucen besar tue. kesian tau nnti adik2 x cukup susu huhuh

  6. Hayatie says:

    Naimatul: mereka ni lagi sebenarnya 'natural'..hehenurul: haha..mak yang ni sporting lah kot..diLa: ahah memang beranak je la keje..huhueT: yg besar tu, pantang je nmpk line clear kat mak dia..jap2 tu dia sampai.mer tEppEi: takpa, lagi byk 'demand' lagi byk ler supply kan🙂

  7. Afne says:

    dpt la si akak/abg menumpang manja+nenen dgn kelahiran adik2nya.

  8. MiuMiu says:

    comel!!! comel gile!!! gile comel…. manje nye…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: