2nd day @MBfPC Southern Region

Bersiaran dari Kak Long Chalet, Alai Melaka (Sempat lagi tu, heh!)

Spacious training space cukup untuk menampung seramai 35 orang peserta. Ditambah lagi peraturan baru yg dikuatkuasakan untuk program kali ini iaitu hanya seorang kanak-kanak yang berumur dibawah setahun yang hanya dibenarkan untuk dibawa masuk bersama kedalam dewan latihan. Dan ianya dapat melancarkan kelancaran program sehingga setakat ini. No more chasing-n-running around toddler!🙂

The only male participant (peer counselor to-be!😉 Very the supportive and sporting!
Acik kusyuk menanda kertas ‘pre-assesment’..juling!

3 thoughts on “2nd day @MBfPC Southern Region

  1. wah ade peraturan baru tuh..huhu eh abang ni join training laki bini ke..geng kump sgm ka bangi kan

  2. mummy-aulia' says:

    tapi tetap havoc dengan jeritan & tangisan babies..heheh..lunch td nmpak ergobaby akak tersadai kt atas krusi..nak ajer menerai kat aulia' ni.hihiii..

  3. Hayatie says:

    Mummy-aulia: kata nak torai…tengok2 balik tu ..aikk dah hilang plak awak yer@!..hihinurul: ye betul!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: